Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد علیرضابیگی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: تکیه بر توان داخلی برای حل مشکلات اقتصادی، همان مسیری است که رهبر معظم انقلاب بر آن تاکید دارند و به نظرم همین روال اگر تداوم یابد، منجر به نتایج مطلوب می شود.

وی تغییر نگرش ها نسبت به برجام را از نتایج مهم روی کار آمدن دولت جدید برشمرد و اضافه کرد: البته دولت در این ارتباط تلاش می کند تا اگر از ناحیه برجام منافعی متوجه ایران و ملت بزرگ ما شود، آن را با دقت و وسواس بیشتری دنبال کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نماینده مجلس یازدهم، لزوم خروج از شرایط سخت اقتصادی کنونی را اعمال جراحی های بزرگ اقتصادی در داخل کشور دانست و افزود: دولت باید در حوزه های اقتصادی دست به اقدمات فوری، کلان و نتیجه بخش بزند تا از شرایط کنونی خارج و مسیر توسعه کشور هموارتر شود.

علیرضابیگی با اشاره به اجرای طرح تحول اقتصادی در دولت های نهم و دهم، اجرای نادرست و سیاسی شدن آن را از موانع رشد و توسعه درست و منطقی کشور خواند و اظهار داشت: در حال حاضر دولت می تواند فازهای بعدی این طرح بزرگ و عظیم اقتصادی را با ارایه لایحه های مختلف از طریق مجلس شورای اسلامی دنبال و اجرایی کند.  

وی درباره برجام اظهار داشت: اینکه جمهوری اسلامی ایران به تمام مفاد این معاهده متعهد بوده و آنها را تمام و کمال اجرا کند اما کشورهای مقابل به خصوص ایالات متحده به هیچ یک از تعهداتش عمل نکنند، نشانه ای آشکار از اهداف پلید قدرت های استعماری است.

وی ادامه داد: اینکه کشوری به راحتی بتواند از زیر تعهدات خود شانه خالی کند و کشوری دیگر به تعهداتش عمل کند، نشان می دهد در امضای آن قصور صورت گرفته و منافع ملی جمهوری اسلامی ایران در آن به دقت مراعات نشده است.

علیرضابیگی با بیان اینکه در شرایط کنونی نباید تمامی مشکلات کشور را به برجام گره زد، یادآور شد: متاسفانه دولت قبلی چنین رویکردی را در قبال برجام پیاده کرد و حتی تامین آب و برق و غذای ملت ایران را منوط به امضای برجام می دانست که پس از سپری شدن چند ماه مشخص شد اتخاذ چنین استراتژی نه تنها اشتباه بود، بلکه برخلاف منافع ملی ایران نیز بود.

برچسب‌ها برجام احمد علیرضا بیگی تبریز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: برجام احمد علیرضا بیگی تبریز برجام احمد علیرضا بیگی تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۳۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه چند عضو دارد؟ ۱۲ یا ۱۳؟

درحالی وزیر ارتباطات می گوید کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه ۱۲ به اضافه یک عضو دارد و دولت در آن اکثریت را ندارد که براساس ماده ۲۲ قانون جرایم رایانه‌ای، این کارگروه ۶ عضو از دولت، ۲ عضو از مجلس و ۴ عضو از قوه قضاییه و نهادهای حاکمیتی دارد. - اخبار اقتصادی -

 

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،  عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری ارتباطات اخیرا درباره رفع فیلتر گوگل پلی اعلام کرد، دولت تاکنون سه بار درخواست رفع فیلتر آن را به کارگروه تعیین مصادق محتوای مجرمانه ارائه داده است.

زارع پور درباره ترکیب اعضای کارگروه اظهار داشت: کارگروه 12 به اضافه یک عضو دارد؛ 12 عضو که صاحب رای هستند و مرکز ملی هم سیزدهمین عضو است. وزارت ارتباطات هم یک عضو از این 13 عضو است، 6 رای هم دولت دارد و عملا اکثریت در این کارگروه با اعضای دولتی نیست و باید جمعی تصمیم‌گیری شود.
 
اظهارات زارع پور درباره 13 عضوی بودن کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه درحالی است که براساس ماده 22 قانون جرایم رایانه‌ای، این کارگروه به ریاست دادستان کل کشور 12 عضو دارد که به قرار زیر است:
 
دادستان کل کشور (رئیس کارگروه)
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات یا نماینده وی
 وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یا نماینده وی
 وزیر علوم، تحقیقات و فناوری یا نماینده وی
 وزیر آموزش و پرورش یا نماینده وی
 وزیر دادگستری یا نماینده وی
وزیر اطلاعات یا نماینده وی
 رئیس سازمان صدا و سیما یا نماینده وی
 فرمانده کل انتظامی
 یک نفر خبره در فناوری اطلاعات و ارتباطات به انتخاب کمیسیون صنایع و معادن مجلس
یک نفر از نمایندگان عضو کمیسیون قضائی و حقوقی به انتخاب این کمیسیون به تأیید مجلس
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی.
 
قانون جرایم رایانه ای مصوب سال 88 است و مرکز ملی سال 1390 در پی دستور رهبر انقلاب مبنی بر تشکیل شورای عالی فضای مجازی تأسیس شد لذا عضویت این نهاد در این کارگروه در قانون ذکر نشده و در صورت حضور در جلسات آن، حق رأی ندارد.
 
با این احتساب کارگروه تعیین مصادق مجرمانه 6 عضو از دولت، 2 عضو از مجلس و 4 عضو از قوه قضاییه و نهادهای حاکمیتی دارد.

از آنجا که کارگروه با حضور 7 عضو رسمیت پیدا می کند و تصمیمات آن با نظر اکثریت اتخاذ می شود، باید دید از میان این 12 عضو، کدام دستگاه ها مخالف نظر وزارت ارتباطات مبنی بر رفع فیلتر گوگل پلی هستند و آیا همه اعضای دولت در رفع فیلتر این اپلیکیشن متفق القول هستند؟

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گزارش یک دستاوردسازی تازه در دولت سیزدهم/ چگونه تراز تجارت خارجی ایران مثبت نشان داده می شود؟
  • عملکرد قابل قبولی از هیات نظارت مشاهده نشد
  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • توافق مجلس و دولت برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه چند عضو دارد؟ ۱۲ یا ۱۳؟
  • از مذاکره در تهران تا احیای برجام در واشنگتن؟!
  • نماینده اصلح باید شناخت کافی از دغدغه‌های مردم داشته باشد
  • سعید لیلاز: افشای فایل صوتی ظریف، عمدی بود
  • سیاست همسایگی دولت سیزدهم
  • مصوبه تعیین نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در مناطق آزاد اصلاح شد